Bedford

Het varen 's-zomers in de regen was ook niet alles en we wilden toch ook wel eens wat buiten Nederland gaan zien, alhoewel we met veel plezier op de boot zaten in het weekend, besloten we eens een busje te huren. Met de gedachte aan de VW bus in 1963 leek het wel wat.

VWbedf1130727
IE studiereizen
De T3 VW bus die
auto vakantiesbedf2bedf3

Rechtsonder een opname van de Bedford voor de Dolmen van Equilaz in 1979.Tegenwoordig komen we er jaarlijks 4x langs om even te eten en de honden uit te laten. Fantastisch!!

Bedford toen...

In de regenachtige zomer van 1978 gingen we eerder uit Zeeland terug om te klussen aan de zojuist aangeschafte Bedford bus en in oktober gingen we voor het eerst naar de Morvan. Als we 's-morgens wegreden en remden, gutste het condenswater over het dashboard. Lachen;-)

Eind 2008 besluiten we de Bedford na 19 jaar uit zijn slaap te wekken.
Meegeholpen heeft het feit dat er sinds onze Bedford in slaap gevallen is er een club is, die allemaal Bedfordjes hebben!
Hij staat nu in de Bedford garage.

bedf4sbedf5s

Eind 2008 is het dan zover, na 4 uur openbaar vervoer staan we weer oog in oog. Nog even naar het Post-kantoor in Oosterwolde om de schorsing op te heffen en dan naar huis.
Dag vriendjes!!

Bedford6sBedf9s
Bedf7s

Na nog een paar maandjes in de steenfabriek in Gilze doorgebracht te hebben vertrokken we naar Tarsac.

De eerste nacht stonden we als vanouds op een stil plekje, nu bij de abdij van Le Reclus, overdag nog een stop in Nogent-sur-Seine met die leuke kerncentrale op de achtergrond: Frankrijk staat er vol mee!

LeReclussNogentsurSeines

En zo komen we uitein-delijk in Tarsac aan: dit zal de vaste stalling worden. Mooi overdekt en ook om te klussen, na het spannen van de V-snaren komt de lekkage van de verwarming aan de orde. Als de kleine klusjes geklaard zijn gaan we naar NL voor een APK-beurt. Wel onderweg de V-snaar spannen! Hij staat nu weer tussen zijn neefjes. tot medio 2022 (verkocht).

logeeradresskachelhuiss
BedfordIE studiereizenauto vakantiesBedford toen...