item2

Ja, hier is het gebeurd: volgens mij op 2e Paasdag 1963 dat de vriendschap met Aty verkering werd. We zijn het er geloof ik niet over eens, maar dat geeft niet. In die tijd was het maken van foto's niet zo populair, dus je bent al blij als er iets uit die tijd voorhanden is.

Hiernaast Oudegracht 301 in 2011! Van Persepolis (daarnaast) heb ik nog geen andere foto kunnen ontdekken als die in het boek van Herman van Veen en op de website van de sjorsen: en dat terwijl Jaap v.d.Klomp organi-sator en fotograaf er nog bijna boven woont.
De foto van Ruud Jacobs met Johnny Griffin komt van zijn website: bedankt!

jazzliga2011sPersepoliss

Achteraf gezien heb ik alle meisjes waar ik verkering mee heb gehad, ontmoetingen via muziek of de band geweest. Verkering noem ik die vriendschappen waarmee je dan kennis maakte met de ouders. Volgens die definitie was Anneke de eerste en Gerry de tweede. Aty de derde en de laatste! Het is nu al 2007!! Fieke herinnerde zich mij ook nog als "die jongen die zo van muziek hield", op dat moment speelde ik nog maar net en waren we nog te jong voor 'verkering': ze moest nog om 20.00 uur binnen komen toen! In 2006 ontmoetten we elkaar weer in Oosterhout. Anneke kwam ik in november 2007 weer tegen in Amersfoort.

HTS63bijLex

Dit is een zeldzame foto van een feest op de HTS. Die gordijnen hingen er in 1998 nog! John staat er ook op en die sprak ik nog wekelijks tot hij in 2011 overleed. De andere foto van het feestje bij Lex en toen was het al serieuze verkering, dat was niet ongebruikelijk in die tijd. Veel van ons zijn nog tijdens de studie of kort daarna getrouwd!!

Persepolis enPersepoliss