Kampong

De kleuren van Kampong waren wit, lichtblauw en donkerblauw, alleen kun je dat aan de das op de zwartwitfoto van 4hbs-b niet zien. Ik weet niet precies meer wanneer ik lid ben geworden, in de tijd dat het spelen met de band enige omvang kreeg, ben ik er mee gestopt.

Herinneringen

Ergens komt Kampong uit de lucht vallen. In aug. 1957 blijkt in 2021. Ik denk via mevr. Voors (woonde om de hoek van de Händelstraat?) een kennis van tante Jo: Han op hockey en ik op voetbal. Gerard zou ook nog, maar toch niet. De onderlinge kontakten worden daardoor ook minder. 's-Zomers werd het later cricket: daar heb ik nog korte hoogtepunten mee beleefd.

Op een van de zomervoetbal tournooien kreeg HFC het predikaat Koninklijk (KHFC: 17 augustus 1959). Ik heb daar nog een mooi doelpunt gemaakt, direct uit een (linker) hoekschop in de linkerbovenhoek; een mooi draaiballetje (hè, Cruyff). (Na het seizoen 1960-61 stop ik er mee: Als aanvoerder van de B-junioren en vaste invaller bij de A). In een agenda staan nog de uitslagen van het seizoen 1959-1960, was niet eens zo slecht als ik dacht: 5 gewonnen, 4 gelijkspel en 4 verloren; valt niet tegen! Tegenstanders waren: DOS, EDO, Zwaluwen Vooruit, UVVO, EMS, Velox en KDS. Ik heb geen verslagen etc. meer van, die ik later als aanvoerder van de B-junioren schreef.

Ik kwam toch nog wel terug op de feesten van Kampong, maar nu om de muziek te verzorgen;-) 21 okt.1961; op 16 maart 1963, er ligt nog een 'kontrakt' van het Ed O'Keefe Combo, dat voor het enorme bedrag van Fl. 75,- de hele avond zou spelen!

Een mogelijke terugkeer vele jaren later naar het clubhuis gaat mis: Op de toertocht met de Chrysler Le Baron club raakten we de groep kwijt, want ze eindigden bij het clubhuis van Kampong (26 okt 2002), zijn we maar naar George gereden in Maarn.

Namen die ik me herinner zijn: Jaap Icke (begeleider), Han Sjamsoedin, Tytgat (leider), Theo van Dam, Rudy Brest van Kempen, Anne Marten Groenman, Roel Clocquet (huisarts) . . . en dan kom ik in kontakt met Wout van Kouwen: hij heeft het jubileumboek "100 jaar Kampong" en daarin (p.114-115) tref ik de namen Jaap Icke en (Cary) Tytgat aan. Rudy Brest van Kempen is in 1963 keeper(!) van het 1e elftal. Zo kan ik mijn geheugen eens wat opfrissen en beschrijf dat hieronder.

item2a1
item2a1b
item2a1c
item2a1d
item2a1d1
het Kampongboek

Met Wout van Kouwen kwam ik in 2009 in kontakt via een Oproepje in de Oud-Utrechter waarin ik naar informatie hengelde over Toon de Kippenboer uit Oudewater. Nog nooit had ik iemand gevonden die daar iets over kon vertellen. Totdat Wout op de Kerstmarkt een zoon van Toon aan zijn kraam kreeg: "Dat is mijn vader" zei Theo Bode.

Nu schreef Wout artikelen over het Oudewater van vroeger in de IJsselbode en zo nam hij zich voor de "kwestie" uiteen te rafelen en schreef daar een artikel over in 2011. In 2015 verscheen een boekwerk waarin deze artikelen gebundeld werden en op genoemde datum ging ik dat afhalen om elkaar na al die mail wisselingen eens te ontmoeten.

In dat gesprek bleek al snel dat we samen in Utrecht gewoond hadden en uiteindelijk ook in Oog in Al ongeveer in dezelfde tijd. Allebei ook gevoetbald in de Operatuin! Bij ons aan de overkant nota bene. Het meest wonderlijk bleek dat we allebei gevoetbald hadden bij Kampong! Wout wist daar nog veel van en zo legden we de puzzelstukjes bijeen. Het mooist was het dat hij het Jubileumboek "100 Jaar Kampong" 1902 - 2002 had en dat ik van hem leende. Hadden we wellicht in hetzelfde elftal gespeeld??

Het enige dat ik uit die tijd nog heb zijn die twee agenda's - Elektronisch Jaarboekje genaamd - en om louter om die reden bewaard had, mijn HBS schoolagenda's had ik immers met een grote boog in de prullenbak gegooid toen ik -eindelijk- naar de HTS ging. Dus deze twee heb ik met andere ogen weer eens doorgeploegd.

De oudste vermelding is van 5 maart 1960: 8.00 uur Kampongfuif, ja dat heette toen zo. Gezellig limonade drinken en misschien een sigaartje roken?

De eerste vermelding van 'iets' met voetballen is het inschrijven voor tournooien op 9 april. Vrijdag 15 maart is het tournooi de "Acht", maar waar en met wie dat is? Zijn dat soms de 8 oudste voetbalclubs van Nederland waar Wout over sprak? Maar waar was dat dan? De 23e is er alweer een dansavond bij Kampong, tja. Op 30 april is het Diederiktoournooi, tja? Op 4 juni het EMS tournooi. Overigens stond er niets in van huiswerk of zo, dat stond in de Rijam agenda, wel van volleyballen op school en ook sporen van mijn radio hobby en feestjes bij vrienden. En dan van 19 juli t/m 26 juli het Kampongkamp, waar ik absoluut niets meer van weet. Ben ik daar wel naar toe geweest?? Achterin wel de adressen van O.C.H. Tijtgat (Cary), Jaap Icke Sr en van Rudy Brest van Kempen, aanvoerder van de A-junioren? Andere namen uit mijn geheugen geput zijn: Theo van Dam, Ferrand Op ten Noort, Roel Clocquet (huisarts in Brabant?), Jaap Icke (beiden overleden blijkt uit een reaktie via de Oud-Utrechter, Anne Marten Groenman (zit in Groningen?) en Han Sjamsoedin.

Als uitsmijter staat er een tabel met wedstrijduitslagen van het seizoen 1960-1961, toen was ik aanvoerder van de B-junioren!

De vermelde clubs waren: Dos, E.D.O., Zwaluwen Vooruit, U.V.V.O., E.M.S., Velox, en K.D.S. Dat moeten dus 14 wedstrijden geweest zijn, in het overzicht staan 13 uitslagen, bij twee staat geen tegenstander vermeld, wel de uitslag. Ik tel 14 punten voor 13 wedstrijden (een overwinning was toen nog 2 punten). Totaal 5 gewonnen, 4 gelijk en 4 verloren, veel beter eigenlijk dan wat in mijn geheugen zat ...

item2a1d3
item2a1d4
item2a1c2
item2a1d6
item2a1d5
item2a1c3
item2a1d8
item2a1d7
item2a1c4

Op 26 april 2021 hoorde ik op Radio 1 in het interview Erna Stolk vol trots spreken over het rijke archief van Kampong dus ik doe toch nog eens een poging: "Nou ben ik toevallig een van die Nederlanders die wel weet van de oprichting van Kampong, ook al heb ik er (slechts?) gevoetbald van 1957-1961". Toch vier seizoenen dus!

En er kwam antwoord, Kampong heeft immers een echte archivaris Erna Stolk: "Wat leuk dat u het interview heeft gehoord en contact opneemt. Het archief van Kampong is inderdaad vrij uitgebreid en ook over de door u genoemde jaren zijn er spullen in het archief te vinden. Ik zal op zoek gaan naar informatie"

De eerste mail ging vergezeld van twee Nieuwsbrieven uit 2021 met o.a. een artikel over mijn elftal-leider Cary Tijtgat: een bijzondere man lees ik er in! Zijn leven lang bij Kampong doorgebracht in zijn kloffie naast zijn werkzame leven op een bank in een pak!

Twee weken later ontving ik al enkele pdf's uit 1957 t/m 1959: In de oudste het bericht: Han en ik zijn in augustus 1957 beide aangenomen als adspirant werkend jeugdlid ;-)

In het eerste seizoen '57-'58 nog geen vermeldingen gevonden, maar in het tweede seizoen '58-'59 zag ik al bevestiging van mijn geheugen: in het Paastournooi bij Quick in Den Haag(?) op 30 maart '59 stond vermeld dat ik goed speelde in de voorhoede en Theo van Dam in de achterhoede ...
Het in het eerste blokje genoemde doelpunt vond ik inderdaad terug in het verslag van 17 augustus '59 over het Jeugd Tournooi van de K.H.F.C. in Haarlem dus. In twee van de vier wedstrijden maakte ik een doelpunt, helaas geen winnende doelpunten ;-)

Van het vermelde Kampongkamp in zomer 1959 lees ik niets herkenbaars nog. Wel stond in mijn agenda van 1960 een Kampongkamp vermeld van 19-16 juli, dat komt nog wel ... Ik lees wel veel namen die me nu weer bekend voorkomen, dat is ook al erg leuk!

het Archief (1)
item2a1d9
item2a1c5
item2a1d12
item2a1d11
item2a1c6

En dan komt opeens in oktober 2021 een bericht met ruim 200 pagina's uit het archief via de mail. Ik kijk eerst naar wat bekende informatie zoals het Kampongkamp 1960 en het blijkt dat Wout daar ook was!
Vervolgens ben ik wel drie dagen bezig om alles door te nemen en de relevante informatie over te nemen. Er gaat opeens een deel van mijn totaal ontschoten jeugd weer leven. Frappant. Als ik die eens zelf bewaard had? Maar ja toen ik van de HBS af ging naar de HTS Bouwkunde heb ik alle paperassen uit de voorgaande periode weggegooid inclusief schoolagenda's, zo blij was ik dat ik naar de HTS ging: een nieuw leven!

Nu de taak om met de nieuwe informatie een verhaal samen te stellen ... in de zomer van 2022 heb ik eerst alle kopietjes op datum gelegd, daar gingen al dagen mee heen.

Hier begon het in ieder geval mee: In augustus 1957 werden we -Han en ik- dus lid van Kampong, dertien jaar jong waren we! Han op hockey en ik op voetbal ...

het Archief (2)
item2a1d13
item2a1c7

1957-1958 eerste helft seizoen …
1957 augustus E. Schulte 0001 aangenomen als adspirant werkend lid per 1 augustus
1957 voetbal verslagen opstellingen (13) ik kom nog? nergens op voor ..
1957 voetbal verslagen opstellingen (14).jpg 12 sept 1957 begin seizoen, keuring etc.
1957 voetbal verslagen opstellingen (1) onderlinge wedstrijd (laatste blaadje 8e jaargang augustus?: ik als nieuw lid) elftal wit: ik midvoor, al mijn elftalgenoten B-junioren? in het blauwe team?
1957 voetbal verslagen opstellingen (11).jpg 24 okt. geen elftal waar ik in voorkom, b adsp speelt niet …
1957 voetbal verslagen opstellingen (2).jpg onderlinge wedstrijden b adsp. Ik midvoor is iedereen al gekeurd? [dus vroeg in het seizoen]
1957 november Jeugdvoetbal. “De B-junioren nemen hun tegenstanders iets te licht op”
1957 voetbal verslagen opstellingen (4a).jpg Verslag adsp b tegen UVV 10-0 verloren.
1957 voetbal verslagen opstellingen (8): 16 nov adsp b tegen Utrecht adsp a (uit). Theo van Dam aanvoerder, ik linksbinnen andere namen: John Geitenbeek, Han Sjamsoedin, Leo v.d. Vaart
1957 voetbal verslagen opstellingen (8).jpg 21 nov. Opstelling adsp b li binnen - Nijenrode adsp b Breukelen met de NBM bus ƒ 0,85 op tijd zijn anders is de bus vol en kun je niet meer mee!? Ferrand op ten Noort wordt lid, 12 jaar oud
1957 voetbal verslagen opstellingen (6).jpg 28 nov. Opstelling adsp b linksbinnen thuis Maarssen adsp b. Leider Tijtgat
1957 voetbal verslagen opstellingen (5).jpg 5>7 dec. Op de fiets vanaf het Paardeveld! Opstelling adsp b - Elinkwijk adsp c uit, linksbinnen
1957 voetbal verslagen opstellingen (3).jpg 14 dec Sint Nicolaas Jeugdavond! Opstelling adsp b linksbinnen tegen Nijenrodes adsp b (thuis)
1957 voetbal verslagen opstellingen (1a).jpg. Opstellingen adsp b linksbinnen - Elinkwijk adsp c uit [Hugo Maat Welpen 3] verslag adsp b
Maarssen adsp b 0-2 dd 28 nov
1957 voetbal verslagen opstellingen (9).jpg niks over adsp elftal …
1957 verjaardagen (dec: "voorspoedig 1958")
1957 voetbal verslagen opstellingen (10).jpg Opstelling adsp a (reserve ) tegen De Meern adsp a uit (Strijkviertel, op de fiets)

1957-1958 tweede helft seizoen …
1958 voetbal opstellingen en verslagen (1).jpg 23 jan 1958 nr 17. Opstellinge: UVV adsp a - Kampong adsp a (linksbinnen)
1958 jaaroverzicht jeugdvoetbal 1958(-59) 0001 blz 4 10 feb 1959. Hierin wordt o.a. terug- en vooruitgekeken naar het Jeugdkamp (Wezep).1958 voetbal opstellingen en verslagen (12).jpg 6 feb 1958 nr 18 Opstelling: Zwaluwen Vooruit Jun B - Kampong Jun B (als reserve!!)
1958 voetbal opstellingen en verslagen (10).jpg 13 feb '58 n. Opstelling: Velox adsp d - Kampong adsp c (links buiten)
1958 voetbal opstellingen en verslagen (9).jpg 20 feb 1958 nr 21 Kampongjeugdkamp invitatie. Opstelling: Rapid '57 adsp a - Kampong adsp c (linksbuiten)
1958 voetbal opstellingen en verslagen (8).jpg -als (7) nu: !! 27 februari 1958 nr .2 Opstelling: Kampong adsp a - De Meern adsp a (links-buiten)
1
958 voetbal opstellingen en verslagen (2).jpg (maart/april). Opstelling Kampong adsp a - Minerva adsp a: verslag was ik daar niet bij?? Voorbespreking Tournooien De Acht en Quick.
1958 voetbal opstellingen en verslagen (4).jpg (maart?). Opstelling: Kampong
adsp c - Dos adsp f (linksbuiten)
1958 voetbal jeugd (10).jpg …Verslag (ged.) wedstrijd tegen DOS (O.C.H. Tijtgat) …
1958 opstellingen en verslagen (3).jpg
11 april 1958 nr 27. Opstelling: adsp b -DOS adsp d. Ik: links-binnen
1958 voetbal opstellingen en verslagen (3).jpg. Bespreking Tournooien: Ik sta ingedeeld voor het Diederiktournooi bij VOC Rotterdam op
30 april1958 Groep C ? [2e klas Boni]
1958 voetbal opstellingen en verslagen (5).jpg (maart?). Opstelling: Kampong adsp a - De Meern adsp a (
l. buiten)[Wouter v. Kouwen oud 12 jaar wordt lid]
1958 voetbal opstellingen en verslagen (6).jpg (voor
21 april opgeven) Opstelling Diederik tournooi Rotterdam in groep C per auobus "Pluck den Dagh" naar Rotterdam a ƒ 4,-.
1958 mei jeugd0001 pag. 5 en 6
uitgebreid verhaal Verslag: Diederik tournooi bij VOC Rotterdam 30 april 1958 (E. Schulte: “feller”)
1958 opstellingen en verslagen (1a)
8 mei 1958 nr 31 Opstellingen: Elinkwijk adsp c Kampong adsp b opstelling: linksbinnen
1958 opstellingen en verslagen (1).jpg Verslagen: Elinkwijk adsp c Kampong adsp b 5-0 !verslag! Theo van Dam + A.M.Groenman
1958 opstelling en en verslagen (4).jpg
29 mei 1958 nr 34 Verslagen: Minerva adsp - Kampong adsp b uitslag 1-1. gespeeld op 25 mei "Eddy Schulte speelde linksbuiten waar hij voldeed", ik speelde anders linksbinnen. Verslag Theo van Dam.
1958 opstellingen en verslagen (6).jpg … Ged. verslag van J.Icke kennelijk over adsp b op een toernooi tegen Minerva …
Vorige blz zoeken
1958 opstellingen en verslagen (7).jpg … Laatste wedstrijden seizoen
1957-1958, Verslag Voorwaarts adsp a - Kampong adsp a 0-8 (!) Was ik daar bij?Oproep voor cricket ..?
1958 voetbal jeugd (14) Citaat “Uit de competitiestand 1957-58 blijkt dat de adsp a kampioen zijn geworden” Daar was ik nog niet bij dus!

Nieuw seizoen 1958 - 1959:
1958 voetbal jeugd (1).jpg 11 sept 1958 nr 1…. Slecht leesbaar, alg nieuws …
1958 voetbal jeugd (4a ook 13)
18 sept (dus nr 2) Opstelling: Kampong adsp a - Holland adsp a (linksbinnen)
1958 voetbal jeugd (11).jpg
25 sept nr. 3 Opstelling: Desto adsp a - Kampong adsp a (linksbinnen)
958 voetbal jeugd (9).jpg
9 oktober 1958 Opstelling Minerva adsp a - Kampong adsp a (linksbinnen)
1958 voetbal jeugd (8).jpg
23 okt 1958 (vrije dag adsp a)
1958 voetbal jeugd (3a)
6 nov 1958 nr.9 opstelling Maarsen adsp a -Kampong adsp a (rechtsbuiten) uit
1958 voetbal jeugd (2a)
20 nov 1958 Opstelling: Kampong adsp a - Nijenrodes adsp a (rechtsbuiten)
1958 voetbal jeugd (2).jpg (verjaardagen
nov-dec) Opstelling: Holland adsp a - Kampong adsp a (rechtsbinnen).
1958 voetbal jeugd (5).jpg Opstelling” Kampong adsp a - Maarssen adsp a (
links half)
1958 voetbal jeugd (3) Verslag Kampong adsp a - Maarssen adsp a 1-1 gespeeld
6 december
1958 voetbal jeugd (1a) 11 dec 1958 ... nr 14 Opstellingen: Minervan adsp a - Kampong adsp a (ik: reserve)
1958 voetbal opstellingen en verslagen (11).jpg
datum? Nog plaatsen! Verslag: Kampong adsp c-Desto adsp c of Kampong adsp a tegen Midlandia?
1958 december verslag jeugdvoetbal0001
7 dec 1958 blz 5 <<< lezen
1958 foutje opstellingen en verslagen (1) 31 december 1959 Evaluatie 1959
1959 april jeugdtoernooien en sportdag 0001
19 april 1959 <<< lezen
1959 31 december.jpg ... bespreking elftallen ...
1959 januari (1).jpg dd? Opstellingen Nijenrodes adsp a - Kampong adsp a (rechts binnen)
1959 januari (2).jpg
29 januari 1959. Nr 20 Opstelling: Holland adsp a - Kampong adsp a (rechts binnen)
1959 januari tm mei (1).jpg
22 mei 1959 Het Kampongertje nr 36
1959 januari tm mei (1a).jpg [dubbel] dd? Uitnodiging Laren Jeugdtournooi 18 mei
1959 januari tm mei (2).jpg …
dd? … vervolg tot september
1959 januari tm mei (2a).jpg div adsp verslagen …
dd? Verslag Minerva adsp a - Kampong adsp a 0-1 tja?
1959 januari tm mei (3).jpg '
dubbel' van ?? "1959 januari tm mei (1a)” Uitnodiging Laren Jeugdtournooi 18 mei
1959 januari tm mei (5).jpg Za
18 april 1959 nr 31 Opstelling Nijenrodes adsp a - Kampong adsp a (rechts binnen)
1959 januari tm mei (3a) PM Uitslagen Nijenrodes adsp b -Kampong adsp b 7-1 ?? Opstelling al gezien Zelfde dag als Minerva adsp a - Kampong adsp a (rechts binnen)
1959 januari tm mei (4).jpg even vrij ...
1959 januari tm mei (4a).jpg UItslag Nijenrodes -Kampong 7-1 ?? al gezien [3a] daar was ik niet bij!
1959 januari tm mei (5a).jpg
12 nov 1959 nr 22 Opstelling Holland adsp a - Kampong adsp a (rebinnen)
1959 januari tm mei (7).jpg idem [6] leesbaar
1959 januari tm mei (8).jpg [idem 7 en 6] + Uitnodiging ASC Tourmooi Leiden
10 mei (trein ƒ 4,25) deelnemer
1959 januari tm mei (9).jpg opstelling Minerva adsp a - Kampong adsp a (rechts binnen)
1959 januari tm mei (6).jpg Verslag Minerva adsp a - Kampong adsp a: 0-1 !!
1959 januari tm mei (15).jpg (
19 feb '59) nr 23 Opstelling Holland adsp a - Kampong adsp a (rechtsbinnen) Cary Tijtgat in dienst!
1959 januari tm mei (14).jpg (
5 mrt '59) nr 25 Opstelling Kampong adsp a - Nijenrodes adsp a (rechtsbinnen) [19 april Kampong Sportdag]
1959 januari tm mei (13).jpg (
12 mrt '59) nr 26 Opstelling? Maarssen adsp a - Kampong adsp a deelnemer
1959 januari tm mei (11).jpg Verslagen Maarssen adsp a - Kampong adsp a 2-1 (
14 mrt) en Holland adsp a - Kampong adsp a 5-0 (21 feb)
1959 januari tm mei (12).jpg
dd? Nr 27 (De Acht 27 mrt) Quick tournooi (30 mrt) Den Haag trein ± ƒ 5,-) PM HFC tournooi 80 jarig bestaan 13 september 1959 (?) onder 15 jaar?
1959 januari tm mei (10).jpg
26 mrt Quicktournooi op 2e Paasdag deelnemer per bus van Pluck den Dag van Lucas Bolwerk naar Den Haag (?)

Nieuw seizoen 1959 - 1960:
1959 voetbalverslagen (1).jpg Deelnemers KHFC tournooi in Haarlem op 17 augustus 1959 Opstelling Kampong jun B - DOS Jun B (linkshalf)
1959 voetbalverslagen (22).jpg Verslag Concordia tourmooi in Delft
6 sept '59 "Eddy Schulte was de maker van het enige (6-1) doelpunt, nadat hij een paar spelers gepasseerd had." (HVV). Met 5-0, 3-0, 6-1 en 8-0 verloren. Ik maakte dus het enige doelpunt!
1959 voetbalverslagen (23).jpg (
10 sept '59) nr 1 Introductie nieuwe seizoen 1959 1960 lange tekst, jeugdcommissie ene leiders. Aankondiging reis naar (K)HFC Haarlem 80 jaar zondag 13 september.
1959 voetbalverslagen (24).jpg idem)
1959 jeugdvoetbal 0001 Verslag van het
KHFC tournooi 13 sept 1959. Scorend E. Schulte (2x) Ondanks dat ik 2 van de 3 Kampong doelpunten maakte werden we slechts derde!
1959 voetbalverslagen (20).jpg
24 sept ’59 nr 3 Opstelling: EDO Jun A - Kampong Jun B (rechtshalf) > 26 sept
1959 voetbalverslagen (18).jpg (
22 sept '59) nr 4 Opstellingen senioren elftallen zondag 27 september
1959 voetbalverslagen (19).jpg -vervolg 18- Beoordelingen senioren spelers ;-)
1959 voetbal verslag.jpg ….
Oktober
1959 voetbalverslagen (11).jpg 15 okt '59 ?? Opstelling Velox Jun C - Kampong Jun B (rechtsback). PM Herfstvakantie
1959 voetbalverslagen (12).jpg
18 okt ’59 Opstellingen onderling Kampong: Jun A - Jun B (ik)
1959 voetbalverslagen (14).jpg Verslag onderling Kampong: Jun A - Jun B (ik) 1-2 ?? (
18 okt ’59)
1959 voetbalverslagen (13).jpg (
22 okt '59) nr ?? (jaargang 11) Opstelling: UVVO Jun A - Kampong Jun B (reserve)
1959 voetbalverslagen (15).jpg (
15 okt '59) Opstelling: Velox Jun C - Kampong Jun B (rechtsback)
1959 januari tm mei (16).jpg (
12 nov '59) nr 22 (10e jrg) ?? Opstelling Holland adsp a - Kampong adsp a (rechtsbinnen)
1959 januari tm mei (17).jpg Kampong jeugdkamp 1959: niet
1959 kampongkamp0001 Verslag Medio
juli in Wezep, ik was daar niet bij denk ik ;-)
1959 voetbalverslagen (9).jpg
21 nov '59 Opstelling: Velox Jun C - Kampong Jun B (rechtshalf)
1959 voetbalverslagen (8).jpg (
26 nov '59) nr 10 Opstelling: Kampong Jun B - KDS Jun C (rechtsback) PM Noud de Vreeze 10 jaar, wordt lid ??
1959 voetbalverslagen (10).jpg
26 nov ’59 nr 10? Dubbel?? Nabeschouwing: C.Tijtgat: Velox Jun C - Kampong Jun B 2-2 (21 nov '59) !!
1959 voetbalverslagen (2).jpg …
december? Kampong wintersportdag?? Opstelling Kampong Jun B - Hercules Jun B (rechtshalf)
1959 voetbalverslagen (7).jpg ?? Verslag (2e deel) KDS Kampong 0-5 dat wel! +Nabeschouwing C.Tijtgat.
1959 voetbalverslagen (5).jpg (
10 dec. '59) nr 13 (12 dec Sint Nicolaasmiddag/avond) Opstelling DOS jun D - Kampong jun B (rechtshalf).
1959 voetbalverslagen (6).jpg idem zie (5) ???? Kampong Jun B - DOS Jun D 3-3 verslag Cary Tijtgat. ????
1959 voetbalverslagen (3).jpg … verslag Rudi Brest van Kempen: DOS Jun D - Kampong Jun B uitslag 1-1
1959 voetbalverslagen (4).jpg idem Nabeschouwing van C. Tijgat!: DOS Jun D - Kampong Jun B "De achterhoede, waarin Eddy Schulte zeer goed was, toonde zich veel sterker dan de DOS voorhoede …" en toch werd het maar 1-1!
1959 voetbalverslagen (16).jpg Opstelling: bovenste elftal valt weg ... ;-) Jun B onleesbaar
1959 voetbalverslagen (17).jpg Verslag EDO Jun A - Kampong Jun B 3-1 (zie Wouter v K)
1959 voetbalverslagen (21).jpg … Verslag Kampong Jun a - Voorwaarts Jun a 0-2 (daar zit ik niet bij toch?)
1959 december 31 december 1959. Nr 16 ?? Bespreking elftallen Schilthuizen/Otterlo ??
1960 voetbal jeugd (31).jpg Div verslagen dec. jan. IJspret. ’59-‘60

Tweede helft Seizoen ’59 - ’60. 1960 voetbal jeugd (1a)
1960 voetbal jeugd (13a).jpg Do 14 januari 1960 Opstelling Kampong Jun B - EDO jun A (rechtshalf)
1960 voetbal jeugd (26).jpg febr. Opstellingen. K.D.S. Jun C - Kampong Jun B (ik reserve)
1960 aanmelding kampongkamp 1960.jpg Ja, ik ging dus mee! (19-26 juli)
1960 verslag Kampongkamp (1).jpg p.2 dubbel)
1960 verslag Kampongkamp (2).jpg p.1 dubbel
1960 verslag Kampongkamp (3).jpg idem = pag. 1 Derde Jeugdkamp. 46 deelnemers en 4 leiders.1960 verslag Kampongkamp (4).jpg = pag. 2
1960 voetbal jeugd (2a).jpg
Opstelling VCU Jun - Kampong Jun B (rechtshalf) 21 mei 1960
1960 voetbal jeugd (3).jpg Geen verslag ingeleverd! Foei
1960 voetbal jeugd (3a).jpg (4 mei '60) nr 3 verjaardag 7 mei1960 voetbal jeugd (4a).jpg (maart) deelname Kampongkamp
1960 voetbal jeugd (5a).jpg ± 3 maart Van alles wat …
1960 voetbal jeugd (23).jpg (feb. 1960) verslagen adsp a en d
Van alles wat. 5 maart dansavond
1960 voetbal jeugd (6a).jpg (27 feb '60)
Opstelling Kampong Jun B - Velox Jun C (rechtshalf)
1960 voetbal jeugd (7).jpg (25 mei '60) Uitnodiging E.M.S. tournooi 4 en 18 juni.
1960 voetbal jeugd (7a).jpg
Verslag Kampong Jun B - UVVO Jun A 5-0 !! (9 januari '61?)
1960 voetbal jeugd (8).jpg als (7) ja
1960 voetbal jeugd (8a).jpg eind feb Opstelling K.D.S. Jun C - Kampong Jun B (reserve)
1960 voetbal jeugd (27).jpg (Feb'60) verslagen adspiranten
1960 voetbal jeugd (24).jpg (Za 27 feb 1960) Opstelling Kampong Jun B - Velox Jun C (RE half)
1960 voetbal jeugd (9).jpg Verslag (Theo van Dam) VCU Jun - Kampong Jun 0-3
einde seizoen …Een terugblik adsp etc juni 1960?
1960 voetbal jeugd (9a).jpg … adsp etc.
1960 voetbal jeugd (10).jpg 14 mei ? Opstelling Kampong Jun A - Patria Jun A (reserve) 21 mei V.C.U. Jun - Kampong Jun B (rechtshalf)
1960 voetbal jeugd (10a).jpg omslag foto John Geitenbeek?
1960 voetbal jeugd (11).jpg (4 mei 1960
) als 1960 voetbal jeugd (3a).jpg
1960 voetbal jeugd (11a).jpg zie 1960 voetbal jeugd (11a).jpg omslag boekje
1960 voetbal jeugd (12).jpg 7 mei TOPDUEL om de Ome Jaap Beker.
1960 Diederik tournooi op 30 aprilvoor B elftal geselekteerd, bij VOC in Rotterdam.
1960 voetbal jeugd (12a) als 11 a foto met John Geitenbeek
1960 voetbal jeugd (13).jpg idem als 12
1960 voetbal jeugd (21).jpg (maart?) Verslag Kampong Jun B - Velox Jun C 1-2. "Eddy Schulte in de eerste helft lekker, maar in de tweede helft nergens meer" Oei !!
1960 voetbal jeugd (14).jpg 8 mei 1960 jeugdsportdagen bij Kampong ... 'laatste gezamelijke blaadje' (mei 1960?)
1960 voetbal jeugd (15).jpg Verslagen. Tournooi de "Acht" Concordia Delft … Daar verloren we alle drie wedstrijden dus …
1960 voetbal jeugd (15a).jpg Opstekking Do 7 jan. 1960. Kampong Jun B - UVVO Jun A (rechtshalf) zie 7a deze uitslag stond in mijn Agenda !
1960 voetbal jeugd (16).jpg
Verslag Quick tournooi (oefenwedstrijd op 3 april)
1960 voetbal jeugd (16a).jpg Verslag Kampong Jun B - Hercules Jun D 2-1 !
1960 voetbal jeugd (17).jpg Programma: de "Acht" 15 april 1960 Delft, opgeven. Diederiktournooi op 30 april, bij B-elftal ingedeeld.
1960 voetbal jeugd (20).jpg (april) Tournooien in aantocht en verslagen adsp d, a, welpen
1960 voetbal jeugd (17a).jpg als 16a beter leesbaar! Ja.
1960 voetbal jeugd (18).jpg
Opstelling Kampong Jun B - E.M.S. Jun B (rechtsback) (eind maart?)
1960 voetbal jeugd (19).jpg (maart)
Opstelling Kampong Jun B - Zwal. Vooruit Jun C (RE half) (Clipboard 1: uitslag 1-2) Deelnemer Kampongkamp

Seizoen 1960 - 61 Laatste jaar Kampong
1960 voetbal jeugd (5).jpg (17 sept '60) [>theekist bas gekocht van Rob de Waal] Opstelling Kampong Jun B - VCU Jun B (rechtsback+aanvoerder)
1960 voetbal jeugd (4).jpg datum? Opstelling Utrecht Jun B - Kampong Jun B (rechtsback en aanvoerder)
1960 voetbal jeugd (1a).jpg … 1 oktober Algemeen. Er is een Jun C elftal ingeschreven …
1960 voetbal jeugd (2).jpg (29 sept '60) Opstellingen. Onderling Jun B (aanvoerder) - Jun C (1 okt ’60)
1960 voetbal jeugd (6).jpg ± sept ? C Junioren doen mee, spullen over van Kampongkamp?
1960 voetbal jeugd (1).jpg 9 oktober Opstelling Kampong Jun B - UVV Jun B? Rechts back+aanvoerder Verslag Utrecht Jun B- Kampong Jun B (8-3) 24 sept '60 Verslag Eddy Schulte
1960 voetbal jeugd (19a).jpg
Verslag Kampong Jun A - Jonathan Jun A uitslag 11-3 [(19-11)?]
1960 voetbal jeugd (14a).jpg datum? Uitslag. Kampong Jun B - UVVO Jun A 5-0 (versl. 7a.)
1960 voetbal jeugd (18a).jpg
Onderlinge wedstrijden za 3 dec. 1960 Jun B (RE back)
1960 voetbal jeugd (20a).jpg (november) Verslag Kampong Jun B - DVSU Jun A 1-2. Verslag Eddy Schulte (aanvoerder)
1960 voetbal jeugd (21a).jpg (progr 12 nov 1960) Opstelling Kampong Jun B - DVSU Jun A. RE half en aanvoerder
1960 voetbal jeugd (22).jpg (foto adsp A) Leo v.d. Vaart?
1960 voetbal jeugd (22a).jpg Herfst Tournooi 1 november. Opstell. Jun B: E. Schulte aanv. Alle elftallen met namen!!
1960 voetbal jeugd (23a).jpg Za 22 okt 1960: Opstelling DVSU Jun A - Kampong Jun B (RE half + aanvoerder. Alle elftallen met namen!!
1960 voetbal jeugd (24a).jpg (oktober) Opstellingen adsp en elftal aanvullingen.
1960 voetbal jeugd (25).jpg
Verslagen o.a. Kampong Jun B - UVVO Jun A 5-0 (9 jan.-agenda 1961!) 7a
1960 voetbal jeugd (25a).jpg (oktober) idem en beter leesbaar dan 24a
1960 voetbal jeugd (26a).jpg
Verslag Kampongkamp 1960 blz. 1 (Noud de Vreeze ziek)
1960 voetbal jeugd (27a).jpg Verslag Kampongkamp blz. 4
1960 voetbal jeugd (28).jpg dd? Verslagen o.a. Kampong Jun B - EDO Jun A 3-4. (Rudi Br.v.K)
1960 voetbal jeugd (28a).jpg Verslag Kampongkamp blz. 4 1960 voetbal jeugd (29).jpg Verslagen o.a. Kampong Jun B - EDO Jun A 3-4.
1960 voetbal jeugd (29a).jpg Verslag Kampongkamp blz. 1
1960 voetbal jeugd (30).jpg 21 jan '60) nr 19 Opstelling Kampong Jun B - EDO Jun A (RE half).
1960 voetbal jeugd (32).jpg Foto Jun A (John Geitenbeek weer) 42e erg Nr 2
1960 voetbal jeugd (33).jpg idem
1960 voetbal jeugd (34).jpg (Do 14 jan '60) Kampong Jun B - EDO Jun A (RE half). IJsvrij?
1960 voetbal jeugd (35).jpg Uitslag Kampong Jun b - UVVO Jun A 5-0 (9 jan’61). Verslagen div. adspiranten.
1960 voetbal jeugd (36).jpg (7 jan. '60) Nr 17 [zie (35)] Opstelling Kampong Jun B - UVVO Jun A (RE back)
1960 voetbal jeugd (37).jpg (seizoen ’59-’60?) Verslag Kampong Jun B - Hercules Jun D 2-1 (onderling tournooi)
1960 voetbal jeugd (38).jpg idem
1960 voetbal jeugd (39).jpg (3 dec.'60) [seizoen ’60-’61 dus) Opstelling Midlandia Jun B - Kampong Jun B (RE back, aanv)
1960 voetbal jeugd (40).jpg Kopie 19a (Noud de Vreeze keeper)
1960 voetbal jeugd (41).jpg (Kampong Tournooi? ’60-’61) Opstelling Kampong Jun B - Ares Jun A
1960 voetbal jeugd (42).jpg (19 nov.'60) Kampong Jun A - Jonathan Jun A (versl 19a) Dorestad Jun A - Kampong Jun B (RE back aanvoerder)
1960 voetbal jeugd (43).jpg (12 nov.’60) dus ’60-’61? Verslag Kampong Jun B - DVSU 1-2 Versl + aanvoerder>20a
1960 voetbal jeugd (44).jpg (12 nov.'60) Opstelling Kampong Jun B - DVSU Jun A (RE half) zie 43.
1960 voetbal jeugd (45).jpg ’60-’61? Verslag Kampong Jun B - Bunnik Jun A 5-1 Vrsl: E. Schulte
1960 voetbal jeugd (46).jpg (5 nov.'60) ’60-’61? Opstelling Dorestad Jun A - Kampong Jun B. Re half+aanv
1960 voetbal jeugd (47).jpg (1 nov.'60) Herfsttournooi Kampong Opstelling Kampong Jun B - U.V.V. Jun, E.S. > Aanvoerder. Lijst met namen
1960 voet bal jeugd (48).jpg (20>22 oktober '60) Opstelling DVSU Jun A - Kampong Jun B (RE half + aanvoerder.1960 voetbal jeugd (49).jpg (20>23 okt.'60) aankondiging van (47)
1960 voetbal jeugd (54).jpg ???? Tussen de uitslagen: Kampong Jun B - UVV Jun E 1-4 ??
1961 voetbal jeugd (11).jpg (24 dec 1960) nr 19 Opstelling Kampong Jun B - UVV Jun E. (LI half +aanvoerder), Jun C is er dan nog

2e helft seizoen 1960-‘61
1961 voetbal jeugd (1).jpg ’60-’61
Opstelling Kampong Jun B tegen ?? (RE back + aanvoerder)
1961 voetbal jeugd (1a).jpg Nieuws over Quick, Olympiatournooi en Jeugdkamp Wezep.
1961 voetbal jeugd (2).jpg (sept.'60) Verslagen van Jeugdkamp. Concordiatournooi op 28 september '60 in Delft >uitnodiging. Met de bus ƒ4,50. Zaterdag a.s. (??) Kampong Jun B - De Meern Jun B (ik niet).
1961 voetbal jeugd (2a).jpg april ‘61 Op 31 mrt '61 de "Acht" in Deventer: uitnodiging. 3 apr. Quick.
1961 voetbal jeugd (3).jpg 29 april ’61 Central City Six. ??
1961 voetbal jeugd (4).jpg (4 maart '61) Opstelling Desto Jun A - Kampong Jun A : Rechts half.
1961 voetbal jeugd (5).jpg
Uitnodiging 31 maart de "Acht" Deventer. Quick 3 april niet.
1961 voetbal jeugd (6).jpg Opstelling Kampong Jun B (RE half en aanvoerder), maar tegen wie? [Noud de Vreeze, pupillen 2)
1961 voetbal jeugd (7).jpg Opstelling Kampong Jun A (reserve), maar tegen wie? (Co Kranenburg adsp C)
1961 voetbal jeugd (9).jpg Opstelling Kampong Jun A -CDN Jun A (RE half) zie (8) ;-) "Co"
1961 voetbal jeugd (8).jpg Verslagen Kampong Jun A - CDN Jun A 1-9 ?? (blz 3.)?
1961 voetbal jeugd (10).jpg C Jun. Teruggetrokken : ik in B-Jun (aanvoerder?
1961 voetbal jeugd (12).jpg Stand van zaken bij Kampong 174 jeugdvoetballeden, 13 elftallen, 3 Jun, 6 adsp en 4 welpen. tot zover blad 2.
1961 voetbal jeugd (13).jpg nr 3. Onderlinge wedstrijd op gravelveld Weg der VN. Jan/ feb? Elftal II (RE back) Of dat doorgegaan is? IK herinner mij niets van zo'n wedstrijd ...
1961 voetbal jeugd (14).jpg nr.18 Herhalingsprogramma Kampong Jun B - Nijenrodes Jun A, RE back en aanvoerder
1961 voetbal jeugd (15).jpg (21 jan '61) Opstelling Kampong Jun B - Nijenrodes Jun A. RE back en aanvoerder
1961 voetbal jeugd (16).jpg (14 jan.'61) Opstelling Midlandia Jun B - Kampong Jun B RE Back Aanvoerder
1961 voetbal jeugd (17).jpg (7 jan.'61) Opstelling Kampong Jun B - Ares Jun A RE Back Aanvoerder
1961 voetbal jeugd (18).jpg (24 dec ’60?) Overzicht elftallen, ik in Junioren B. (Jun C toch nog?)
1961 voetbal jeugd (19).jpg (31 dec. 1960!) Oudejaarsnummer nr 20

Nu na 227 documenten is mijn geheugen weer gevuld, maar nog niet helemaal geordend!

.

Index
terug naar boven
Kampong